De activiteit produceert soldeerdraad en -pasta's voor elektronische kleeftoepassingen. Alle 36 werknemers van haar activiteiten in Hanau (Duitsland) en Singapore worden naar de nieuwe eigenaar overgeheveld. Naar verwachting zal de transactie tegen eind april zijn afgerond.

Parallel heeft Umicore tevens haar 15,88 % aandeel in Duksan Hi-Metal Co. Ltd. (Zuid-Korea), een leidende product van BGA-bollen ("Ball Grid Array"), verkocht.

De aanwezigheid van Umicore in beide activiteiten was te klein om onafhankelijk een leidende positie te verwerven. De totale gecombineerde kasinkomsten van deze verkopen bedragen ongeveer €12 miljoen.

De activiteit produceert soldeerdraad en -pasta's voor elektronische kleeftoepassingen. Alle 36 werknemers van haar activiteiten in Hanau (Duitsland) en Singapore worden naar de nieuwe eigenaar overgeheveld. Naar verwachting zal de transactie tegen eind april zijn afgerond. Parallel heeft Umicore tevens haar 15,88 % aandeel in Duksan Hi-Metal Co. Ltd. (Zuid-Korea), een leidende product van BGA-bollen ("Ball Grid Array"), verkocht. De aanwezigheid van Umicore in beide activiteiten was te klein om onafhankelijk een leidende positie te verwerven. De totale gecombineerde kasinkomsten van deze verkopen bedragen ongeveer €12 miljoen.