Umicore remde de BEL 20 af, de koers van dit aandeel sloot meer dan 6% lager. Volgens ING kwam de guidance van het bedrijf 10 tot 15% onder de verwachtingen uit. Vooral in de divisie Recycling vielen de resultaten tegen, daar werd een daling met 15% opgetekend.

Anderzijds was er ook goed nieuws, meer bepaald in het feit dat de cash flow sterk bleef. ING merkte op dat Umicore zich bij het begin van een nieuw jaar altijd traditioneel voorzichtig opstelt. Het koopadvies voor het aandeel blijft voorlopig gehandhaafd, met een koersdoel van 37 euro.

Umicore remde de BEL 20 af, de koers van dit aandeel sloot meer dan 6% lager. Volgens ING kwam de guidance van het bedrijf 10 tot 15% onder de verwachtingen uit. Vooral in de divisie Recycling vielen de resultaten tegen, daar werd een daling met 15% opgetekend. Anderzijds was er ook goed nieuws, meer bepaald in het feit dat de cash flow sterk bleef. ING merkte op dat Umicore zich bij het begin van een nieuw jaar altijd traditioneel voorzichtig opstelt. Het koopadvies voor het aandeel blijft voorlopig gehandhaafd, met een koersdoel van 37 euro.