Palm Commodities, gebaseerd in Nashville, Tennessee, kende in 2012 een omzet van $ 75 miljoen (metaal inbegrepen) en stelt 52 mensen tewerk.

Het bedrijf verwerkt nikkel en kobalt tot plating chemicaliën, heeft een uitgebreide klantenportefeuille en biedt uitstekende logistieke ondersteuning en klantenservice.

Palm Commodities zal deel uitmaken van de Cobalt & Specialty Materials business unit en zal Umicore in staat stellen om haar bereik in de belangrijke Noord-Amerikaanse markt verder uit te breiden.

Oppervlaktebehandeling of plating vindt toepassing in verschillende sectoren, waaronder de automobiel-, bouw- en elektronicasector.

Palm Commodities, gebaseerd in Nashville, Tennessee, kende in 2012 een omzet van $ 75 miljoen (metaal inbegrepen) en stelt 52 mensen tewerk. Het bedrijf verwerkt nikkel en kobalt tot plating chemicaliën, heeft een uitgebreide klantenportefeuille en biedt uitstekende logistieke ondersteuning en klantenservice. Palm Commodities zal deel uitmaken van de Cobalt & Specialty Materials business unit en zal Umicore in staat stellen om haar bereik in de belangrijke Noord-Amerikaanse markt verder uit te breiden. Oppervlaktebehandeling of plating vindt toepassing in verschillende sectoren, waaronder de automobiel-, bouw- en elektronicasector.