Marc Grynberg, CEO van Umicore, was verheugd en beschouwde deze erkenning als een stimulans voor Umicore's verdere engagement voor duurzame ontwikkeling in het kader van haar 'Vision 2015'-bedrijfsstrategie.

Grynberg: "Umicore heeft substantieel geïnvesteerd in schone technologieën zoals autokatalysatoren en materialen voor herlaadbare batterijen. Daarnaast ondersteunt onze unieke recyclagetechnologie een gesloten kringloopbenadering. Met onze producten en diensten leveren wij een bijdrage aan de aanpak van wereldwijde uitdagingen zoals grondstoffenschaarste, schone mobiliteit en duurzame opwekking en opslag van energie. We vervolledigen dit alles met ambitieuze doelstellingen om onze maatschappelijke en milieuprestaties nog te verbeteren."

"Erkend worden als meest duurzame onderneming is voor ons bovenal een aansporing om onze activiteiten op duurzame wijze verder te doen groeien. We hebben nog heel wat werk voor de boeg, maar deze erkenning toont aan dat we op de juiste weg zijn", stelt Marc Grynberg.

Marc Grynberg, CEO van Umicore, was verheugd en beschouwde deze erkenning als een stimulans voor Umicore's verdere engagement voor duurzame ontwikkeling in het kader van haar 'Vision 2015'-bedrijfsstrategie. Grynberg: "Umicore heeft substantieel geïnvesteerd in schone technologieën zoals autokatalysatoren en materialen voor herlaadbare batterijen. Daarnaast ondersteunt onze unieke recyclagetechnologie een gesloten kringloopbenadering. Met onze producten en diensten leveren wij een bijdrage aan de aanpak van wereldwijde uitdagingen zoals grondstoffenschaarste, schone mobiliteit en duurzame opwekking en opslag van energie. We vervolledigen dit alles met ambitieuze doelstellingen om onze maatschappelijke en milieuprestaties nog te verbeteren." "Erkend worden als meest duurzame onderneming is voor ons bovenal een aansporing om onze activiteiten op duurzame wijze verder te doen groeien. We hebben nog heel wat werk voor de boeg, maar deze erkenning toont aan dat we op de juiste weg zijn", stelt Marc Grynberg.