Voorafgaandelijk aan het bod bezat Umicore al 90,8 procent van Allgemeine: Umicore biedt € 40 per aandeel voor de 441.088 aandelen van Allgemeine die ze nog niet in haar bezit had.

Umicore heeft beslist de verwerving van ten minste 95% van de aandelen van Allgemeine te laten vallen als voorwaarde voor de voltooiing van het bod (zie paragraaf 3.4.1 van de prospectus).

Het laten varen van deze ondergrens betekent dat Umicore alle aandelen die in het bod werden ingebracht zal behouden, los van het uiteindelijk bereikte niveau van aandeelhouderschap.

In overeenstemming met paragraaf 3.3 van de prospectus wordt de biedperiode hierdoor met twee weken verlengd. Het bod zal nu aflopen op 4 februari 2009.

Voorafgaandelijk aan het bod bezat Umicore al 90,8 procent van Allgemeine: Umicore biedt € 40 per aandeel voor de 441.088 aandelen van Allgemeine die ze nog niet in haar bezit had. Umicore heeft beslist de verwerving van ten minste 95% van de aandelen van Allgemeine te laten vallen als voorwaarde voor de voltooiing van het bod (zie paragraaf 3.4.1 van de prospectus). Het laten varen van deze ondergrens betekent dat Umicore alle aandelen die in het bod werden ingebracht zal behouden, los van het uiteindelijk bereikte niveau van aandeelhouderschap. In overeenstemming met paragraaf 3.3 van de prospectus wordt de biedperiode hierdoor met twee weken verlengd. Het bod zal nu aflopen op 4 februari 2009.