Het is niet abnormaal dat de koers na een uitbraak terugkeert naar het uitbraakniveau: deze oude weerstand zou nu dienst moeten doen als een steunniveau.

De steun ligt rond de 34 euro dus dit niveau wordt de komende dagen best in de gaten gehouden. Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de koersactie van de afgelopen maanden. Het valt op hoe het niveau van 34 euro de afgelopen tijd dienst deed als steun of weerstand.

Na de forse koersopvering van eind januari 2014 is een correctie zeker niet vreemd. De winstwaarschuwing geeft momentum beleggers alvast een excuus om het aandeel te verkopen.

Enkele vaststellingen die het houden-advies van Van Herck staven (of dynamische beleggers een instapmoment bezorgen) : de

sterke steun op 34 euro, de zeer lage stand van de RSIindicator en het negatieve sentiment dat de komende dagen in analistenrapporten zal doorsijpelen.

Van Herck verwacht nog wel wat neerwaartse druk van enkele procenten in de komende weken. Maar dit zou de laatste fase

in de daling van begin deze maand moeten zijn. Misschien koopt Albert Frère ook wel bij...

Het is niet abnormaal dat de koers na een uitbraak terugkeert naar het uitbraakniveau: deze oude weerstand zou nu dienst moeten doen als een steunniveau. De steun ligt rond de 34 euro dus dit niveau wordt de komende dagen best in de gaten gehouden. Op de daggrafiek zien we volgens Van Herck de koersactie van de afgelopen maanden. Het valt op hoe het niveau van 34 euro de afgelopen tijd dienst deed als steun of weerstand. Na de forse koersopvering van eind januari 2014 is een correctie zeker niet vreemd. De winstwaarschuwing geeft momentum beleggers alvast een excuus om het aandeel te verkopen. Enkele vaststellingen die het houden-advies van Van Herck staven (of dynamische beleggers een instapmoment bezorgen) : de sterke steun op 34 euro, de zeer lage stand van de RSIindicator en het negatieve sentiment dat de komende dagen in analistenrapporten zal doorsijpelen. Van Herck verwacht nog wel wat neerwaartse druk van enkele procenten in de komende weken. Maar dit zou de laatste fase in de daling van begin deze maand moeten zijn. Misschien koopt Albert Frère ook wel bij...