De afgelopen week was volgens ABN Amro wederom een drukke week op het gebied van bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal van 2013. Bedrijven die hun omzet halen uit opkomende landen deden het over het algemeen beter dan bedrijven die het moeten hebben van Europese activiteiten.

Voorbeelden van bedrijven die last hadden van hun Europese activiteiten, waren KPN en Vodafone. Vooral KPN presenteerde zwakke resultaten, als gevolg van een tegenvallende ontwikkeling bij de mobiele telefoonactiviteiten. De operationele resultaten in dit bedrijfssegment daalden maar liefst met 76%.

De afgelopen week was volgens ABN Amro wederom een drukke week op het gebied van bedrijfsresultaten over het vierde kwartaal van 2013. Bedrijven die hun omzet halen uit opkomende landen deden het over het algemeen beter dan bedrijven die het moeten hebben van Europese activiteiten. Voorbeelden van bedrijven die last hadden van hun Europese activiteiten, waren KPN en Vodafone. Vooral KPN presenteerde zwakke resultaten, als gevolg van een tegenvallende ontwikkeling bij de mobiele telefoonactiviteiten. De operationele resultaten in dit bedrijfssegment daalden maar liefst met 76%.