De vanmorgen gepubliceerde resultaten - het waren er niet zo veel, want vrijdag is traditioneel een rustigere dag - werden niet zo goed onthaald. Royal Bank of Scotland verliest op de cijfers bijna 10%, Allianz moet meer dan 2% prijsgeven.

In Brussel noteert de BEL 20 vrijwel stabiel. Er zijn twee belangrijke tegenpolen binnen de index: KBC heeft nog steeds de wind in de zeilen na de publicatie van meevallende kwartaalcijfers gisteren, terwijl Umicore vooral voor de zwakke vooruitzichten flink wordt afgestraft.

De vanmorgen gepubliceerde resultaten - het waren er niet zo veel, want vrijdag is traditioneel een rustigere dag - werden niet zo goed onthaald. Royal Bank of Scotland verliest op de cijfers bijna 10%, Allianz moet meer dan 2% prijsgeven. In Brussel noteert de BEL 20 vrijwel stabiel. Er zijn twee belangrijke tegenpolen binnen de index: KBC heeft nog steeds de wind in de zeilen na de publicatie van meevallende kwartaalcijfers gisteren, terwijl Umicore vooral voor de zwakke vooruitzichten flink wordt afgestraft.