Umicore's inkomsten waren stabiel vergeleken met de eerste helft van 2012 waarbij een stijging in Catalysis en Energy Materals werd gecompenseerd door een daling in Recycling. De cijfers van het bedrijf werden vanmorgen voor opening van de beurs bekendgemaakt.

De Recurrente EBIT voor de periode daalde met 15% op jaarbasis door een minder gunstige regionale en productmix en door de impact van lagere metaalprijzen op de recyclagemarges. De resultaten van Umicore werden goed onthaald, de koers opende vanmorgen ruim 4% hoger.

Umicore's inkomsten waren stabiel vergeleken met de eerste helft van 2012 waarbij een stijging in Catalysis en Energy Materals werd gecompenseerd door een daling in Recycling. De cijfers van het bedrijf werden vanmorgen voor opening van de beurs bekendgemaakt. De Recurrente EBIT voor de periode daalde met 15% op jaarbasis door een minder gunstige regionale en productmix en door de impact van lagere metaalprijzen op de recyclagemarges. De resultaten van Umicore werden goed onthaald, de koers opende vanmorgen ruim 4% hoger.