Angela Merkel kreeg koude rillingen van het bericht, maar staat overigens machteloos. Maar liefst 26% van de Duitsers is bereid om een leider te volgen die de euro vaarwel wil zeggen. Dat bleek uit een onderzoek uitgevoerd door het bekende magazine Focus.

Meer zelfs, in de leeftijdscategorie tussen 40 tot 49 jaar zegt 40% van de Duitsers 'nein' tegen de euro. Ze zijn het met andere woorden beu om de Europese periferie met haar schuldenproblemen te blijven ondersteunen. Duitsland kreeg dus langzaam maar zeker met anti-Europagevoelens af te rekenen.

Angela Merkel kreeg koude rillingen van het bericht, maar staat overigens machteloos. Maar liefst 26% van de Duitsers is bereid om een leider te volgen die de euro vaarwel wil zeggen. Dat bleek uit een onderzoek uitgevoerd door het bekende magazine Focus. Meer zelfs, in de leeftijdscategorie tussen 40 tot 49 jaar zegt 40% van de Duitsers 'nein' tegen de euro. Ze zijn het met andere woorden beu om de Europese periferie met haar schuldenproblemen te blijven ondersteunen. Duitsland kreeg dus langzaam maar zeker met anti-Europagevoelens af te rekenen.