In het geval van de BEL 20 is er sprake van een verlies van ongeveer een half procent. De index houdt stand boven het niveau van 1800, maar daarmee is dan ook alles gezegd.

Een opvallende stijger is Umicore, een aandeel dat als eerder cyclisch kan worden omschreven. Ook Solvay en Bekaert maken een goede beurt. De industrials profiteren van de hoop die is ontstaan na afloop van de G-20 meeting.

Ook de financials noteren nog steeds in de plus, zij het dat van deze sector minder overtuigingskracht uitgaat. Bij de dalers vallen nog steeds de telco's op, met Telenet aan de staart van het peleton.

In het geval van de BEL 20 is er sprake van een verlies van ongeveer een half procent. De index houdt stand boven het niveau van 1800, maar daarmee is dan ook alles gezegd. Een opvallende stijger is Umicore, een aandeel dat als eerder cyclisch kan worden omschreven. Ook Solvay en Bekaert maken een goede beurt. De industrials profiteren van de hoop die is ontstaan na afloop van de G-20 meeting. Ook de financials noteren nog steeds in de plus, zij het dat van deze sector minder overtuigingskracht uitgaat. Bij de dalers vallen nog steeds de telco's op, met Telenet aan de staart van het peleton.