Het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR) publiceerde begin maart de groeicijfers van de voornaamste componenten van het Belgisch bruto binnenlands product (bbp) voor het vierde kwartaal van 2013 en voor het jaar 2013 als geheel. De economische bedrijvigheid nam in het vierde kwartaal van 2013 verder toe.

Het Belgisch bbp groeide volgens Belfius Bank in reële termen met 0,5% ten opzichte van het voorgaande kwartaal. In vergelijking met het overeenstemmende kwartaal van het voorgaande jaar steeg het bbp met 1,0%, tegen 0,4% in het derde kwartaal.

Het Instituut voor de Nationale Rekeningen (INR) publiceerde begin maart de groeicijfers van de voornaamste componenten van het Belgisch bruto binnenlands product (bbp) voor het vierde kwartaal van 2013 en voor het jaar 2013 als geheel. De economische bedrijvigheid nam in het vierde kwartaal van 2013 verder toe. Het Belgisch bbp groeide volgens Belfius Bank in reële termen met 0,5% ten opzichte van het voorgaande kwartaal. In vergelijking met het overeenstemmende kwartaal van het voorgaande jaar steeg het bbp met 1,0%, tegen 0,4% in het derde kwartaal.