Er zijn twee opvallende verliezers binnen de BEL 20: Fortis - dat na een tussentijds herstel het verlies opnieuw ziet oplopen tot meer dan 10% - en Umicore - waarvan de cijfers niet zo goed werden onthaald.

Mobistar is één van de zeldzame stijgers op de beurs. Op de brede markt moet Melexis - dat vanmorgen met minder goed nieuws kwam - op zijn beurt terrein prijsgeven.

Umicore maakte volgens Fortis gematigde resultaten bekend, waarbij het recurrent bedrijfsresultaat min of meer in overeenstemming was met de eigen verwachtingen en met de consensus.

De kwaliteit van de resultaten was evenwel aan de lage kant en Fortis ziet op korte termijn dan ook weinig katalysatoren voor de koers. Toch blijft het koopadvies behouden.

Er zijn twee opvallende verliezers binnen de BEL 20: Fortis - dat na een tussentijds herstel het verlies opnieuw ziet oplopen tot meer dan 10% - en Umicore - waarvan de cijfers niet zo goed werden onthaald. Mobistar is één van de zeldzame stijgers op de beurs. Op de brede markt moet Melexis - dat vanmorgen met minder goed nieuws kwam - op zijn beurt terrein prijsgeven. Umicore maakte volgens Fortis gematigde resultaten bekend, waarbij het recurrent bedrijfsresultaat min of meer in overeenstemming was met de eigen verwachtingen en met de consensus. De kwaliteit van de resultaten was evenwel aan de lage kant en Fortis ziet op korte termijn dan ook weinig katalysatoren voor de koers. Toch blijft het koopadvies behouden.