De Europese beurzen kunnen volgens professor Stefan Duchateau in de komende periode hun eigenheid terugvinden, waardoor ze minder afhankelijk kunnen worden van de prestaties van de Duitse aandelenbeurs.

De economische groei is echter nog kwetsbaar maar wellicht toch reeds voldoende robuust om enig beleggingsvertrouwen te laten terugvloeien naar de zwaar geteisterde Spaanse en Italiaanse aandelenmarkten, wat overigens in de laatste maanden onmiskenbaar al ten dele is gebeurd.

De historische overwegingen in Duitsland (en Zweden) worden dan ook geleidelijk afgebouwd om de onderwegingen in Spanje en Italië weg te werken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

De Europese beurzen kunnen volgens professor Stefan Duchateau in de komende periode hun eigenheid terugvinden, waardoor ze minder afhankelijk kunnen worden van de prestaties van de Duitse aandelenbeurs. De economische groei is echter nog kwetsbaar maar wellicht toch reeds voldoende robuust om enig beleggingsvertrouwen te laten terugvloeien naar de zwaar geteisterde Spaanse en Italiaanse aandelenmarkten, wat overigens in de laatste maanden onmiskenbaar al ten dele is gebeurd. De historische overwegingen in Duitsland (en Zweden) worden dan ook geleidelijk afgebouwd om de onderwegingen in Spanje en Italië weg te werken. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.