Het centrum wordt in de buurt van de huidige produktie-installatie voor autokatalysatoren van Umicore in Suzhou gebouwd. Het centrum voor technologie-ontwikkeling betekent een belangrijke stap in de diensten die Umicore aan haar Chinese klanten aanbiedt.

De ondertekeningsceremonie vond plaats in aanwezigheid van Kris Peeters, minister-president van Vlaanderen, en vertegenwoordigers van het Suzhou Industrial Park en de stad Suzhou.

Het centrum voor technologie-ontwikkeling zal naar verwachting medio 2012 worden opgeleverd. Het zal voornamelijk bijdragen aan de ontwikkelingsbehoeftes en de nood aan emissietestmogelijkheden van de Chinese markt en Umicore's lokale klantenbestand, en dit voor een breed gamma lichte voertuigtypes, inclusief benzine-en dieselmotoren, alsook alternatieve aandrijvingen zoals hybride elektrische voertuigen.

Het centrum wordt in de buurt van de huidige produktie-installatie voor autokatalysatoren van Umicore in Suzhou gebouwd. Het centrum voor technologie-ontwikkeling betekent een belangrijke stap in de diensten die Umicore aan haar Chinese klanten aanbiedt. De ondertekeningsceremonie vond plaats in aanwezigheid van Kris Peeters, minister-president van Vlaanderen, en vertegenwoordigers van het Suzhou Industrial Park en de stad Suzhou. Het centrum voor technologie-ontwikkeling zal naar verwachting medio 2012 worden opgeleverd. Het zal voornamelijk bijdragen aan de ontwikkelingsbehoeftes en de nood aan emissietestmogelijkheden van de Chinese markt en Umicore's lokale klantenbestand, en dit voor een breed gamma lichte voertuigtypes, inclusief benzine-en dieselmotoren, alsook alternatieve aandrijvingen zoals hybride elektrische voertuigen.