Farage is de man die ooit Herman Van Rompuy ooit als een bijzonder saai man afschilderde. Het ziet er dus naar uit dat de Britten bij de Europese verkiezingen Europa een zware kaakslag zullen toebrengen. Zelfs de Conservatieven worden door de partij van Farage moeiteloos naar huis gespeeld.

Maar toch scoren Farage en zijn UKIP niet bij alle Britten, één op drie van hen is van mening dat de partij racistisch is. Toch is bijna de helft van de Engelsen er van overtuigd dat er een grond van waarheid steekt in wat Farage en zijn partijgenoten vertellen.

Farage is de man die ooit Herman Van Rompuy ooit als een bijzonder saai man afschilderde. Het ziet er dus naar uit dat de Britten bij de Europese verkiezingen Europa een zware kaakslag zullen toebrengen. Zelfs de Conservatieven worden door de partij van Farage moeiteloos naar huis gespeeld. Maar toch scoren Farage en zijn UKIP niet bij alle Britten, één op drie van hen is van mening dat de partij racistisch is. Toch is bijna de helft van de Engelsen er van overtuigd dat er een grond van waarheid steekt in wat Farage en zijn partijgenoten vertellen.