Iedereen is er nu van overtuigd dat de euro zal overleven, maar in de toekomst kunnen zich nieuwe problemen opduiken. De toekomst van het Verenigd Koninkrijk binnen de Europese Unie is namelijk in gevaar, de Britten dreigen uit de EU te stappen met alle gevolgen van dien.

Dat het Verenigd Koninkrijk steeds meer anti-Europa wordt, blijkt uit de opkomst van de United Kingdom Independence Party (UKIP) onder leiding van Nigel Farage, een partij die zich radicaal tegen Europa keert.

Ze is momenteel de derde Britse partij en de UKIP kan bij de volgende verkiezingen de druk om uit de Europese Unie te stappen doen toenemen. David Cameron is met deze gewaarschuwd.

Iedereen is er nu van overtuigd dat de euro zal overleven, maar in de toekomst kunnen zich nieuwe problemen opduiken. De toekomst van het Verenigd Koninkrijk binnen de Europese Unie is namelijk in gevaar, de Britten dreigen uit de EU te stappen met alle gevolgen van dien. Dat het Verenigd Koninkrijk steeds meer anti-Europa wordt, blijkt uit de opkomst van de United Kingdom Independence Party (UKIP) onder leiding van Nigel Farage, een partij die zich radicaal tegen Europa keert. Ze is momenteel de derde Britse partij en de UKIP kan bij de volgende verkiezingen de druk om uit de Europese Unie te stappen doen toenemen. David Cameron is met deze gewaarschuwd.