Met name de uitverkoop van Aziatische valuta's gaat van kwaad naar erger. Johanna Chua, chief Asia economist bij Citigroup, verwacht dat in die situatie voorlopig geen verandering zal komen. Zij verwacht dat de valuta's in kwestie in de komende maanden zullen verder verzwakken.

Daarmee zal het voorbeeld van de Japanse yen worden gevolgd, want ook deze munt heeft nog geen vaste voet onder de grond gevonden. Een bijkomende bron van zorgen is de ongerustheid over de Chinese kredietboom geworden. Wanneer die ontploft, kunnen de gevolgen ernstig zijn.

Met name de uitverkoop van Aziatische valuta's gaat van kwaad naar erger. Johanna Chua, chief Asia economist bij Citigroup, verwacht dat in die situatie voorlopig geen verandering zal komen. Zij verwacht dat de valuta's in kwestie in de komende maanden zullen verder verzwakken. Daarmee zal het voorbeeld van de Japanse yen worden gevolgd, want ook deze munt heeft nog geen vaste voet onder de grond gevonden. Een bijkomende bron van zorgen is de ongerustheid over de Chinese kredietboom geworden. Wanneer die ontploft, kunnen de gevolgen ernstig zijn.