De uitslag van de Europese verkiezingen kan rampzalig zijn voor Europa zelf, want in de meeste landen neemt de anti-Europese stemming hand over hand toe. De Brit Nigel Farage, europarlementslid voor de anti-Europa partij UKIP, vindt dat geen onlogische zaak.

De Verenigde Staten van Europa is namelijk gebaseerd op een verkeerd uitgangspunt en heeft dan ook geen enkele toekomst. Door achter de rug van de burgers om te werken aan een nieuwe staat, een nieuwe president, een nieuw leger enzovoort, heeft Europa het nationalisme alleen maar aangewakkerd. Op die manier heeft het Europees project zijn eigen ondergang voorbereid.

De uitslag van de Europese verkiezingen kan rampzalig zijn voor Europa zelf, want in de meeste landen neemt de anti-Europese stemming hand over hand toe. De Brit Nigel Farage, europarlementslid voor de anti-Europa partij UKIP, vindt dat geen onlogische zaak. De Verenigde Staten van Europa is namelijk gebaseerd op een verkeerd uitgangspunt en heeft dan ook geen enkele toekomst. Door achter de rug van de burgers om te werken aan een nieuwe staat, een nieuwe president, een nieuw leger enzovoort, heeft Europa het nationalisme alleen maar aangewakkerd. Op die manier heeft het Europees project zijn eigen ondergang voorbereid.