De recordjacht op Wall Street kreeg tot dusver in Europa slechts in beperkte mate navolging. De Europese beleggers stellen zich veel terughoudender op, dit in het besef dat de economie aan deze kant van de Atlantische Oceaan allesbehalve in goeden doen is.

Morgen vergadert de Europese Centrale Bank en het is nu uitkijken naar wat president Mario Draghi na afloop van die vergadering zal zeggen.

Een renteverlaging lijkt onwaarschijnlijk, hoewel het niet is uitgesloten dat de ECB op een bepaald moment in de toekomst inderdaad de rente opnieuw zal verlagen.

De recordjacht op Wall Street kreeg tot dusver in Europa slechts in beperkte mate navolging. De Europese beleggers stellen zich veel terughoudender op, dit in het besef dat de economie aan deze kant van de Atlantische Oceaan allesbehalve in goeden doen is. Morgen vergadert de Europese Centrale Bank en het is nu uitkijken naar wat president Mario Draghi na afloop van die vergadering zal zeggen. Een renteverlaging lijkt onwaarschijnlijk, hoewel het niet is uitgesloten dat de ECB op een bepaald moment in de toekomst inderdaad de rente opnieuw zal verlagen.