Met Intel, Alcoa en JP MorganChase & Co kregen we al een drietal grote namen voorgeschoteld. De stroom kwartaalcijfers zal volgende week op volle kruissnelheid raken. Vandaag is het de beurt aan Fidelity Bancorporation en Google.

Ook in Europa komt de stroom kwartaalcijfers deze week langzaam op gang. Gisteren rapporteerde de Nederlandse toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders ASML, morgen is het de beurt aan brouwer SABMiller. In eigen land maakt Omega Pharma vanavond de omzetcijfers bekend.

Met Intel, Alcoa en JP MorganChase & Co kregen we al een drietal grote namen voorgeschoteld. De stroom kwartaalcijfers zal volgende week op volle kruissnelheid raken. Vandaag is het de beurt aan Fidelity Bancorporation en Google. Ook in Europa komt de stroom kwartaalcijfers deze week langzaam op gang. Gisteren rapporteerde de Nederlandse toeleverancier aan de sector van de halfgeleiders ASML, morgen is het de beurt aan brouwer SABMiller. In eigen land maakt Omega Pharma vanavond de omzetcijfers bekend.