Op Wall Street zijn er vandaag alleen een paar bedrijven uit de derdde rij die komen rapporteren, zoals bijvoorbeeld PriceSmart en Robbins & Myers.

Vanaf volgende week kunnen we uitkijken naar de eerste kwartaal- en jaarcijfers van grotere bedrijven. Het seizoen wordt op maandag 9 januari op gang geschoten door Alcoa.

In Europa is het eveneens nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen gaat het trouwens doodstil blijven. Halverwege de maand komen de eerste Europese bedrijven rapporteren.

Op Wall Street zijn er vandaag alleen een paar bedrijven uit de derdde rij die komen rapporteren, zoals bijvoorbeeld PriceSmart en Robbins & Myers. Vanaf volgende week kunnen we uitkijken naar de eerste kwartaal- en jaarcijfers van grotere bedrijven. Het seizoen wordt op maandag 9 januari op gang geschoten door Alcoa. In Europa is het eveneens nog wat vroeg voor de kwartaalcijfers, in de komende dagen gaat het trouwens doodstil blijven. Halverwege de maand komen de eerste Europese bedrijven rapporteren.