De koers van het aandeel had er toen een mooie rit opzitten sinds eind 2011 toen de koers rond de 32,50 euro noteerde. Van Herck gaf op dat moment een advies afbouwen.

In de twee daaropvolgende maanden ging het aandeel verder onderuit tot op 28 juni 2012 een bodem werd bereikt op 38,52 euro. In aanloop naar de publicatie van de halfjaarresultaten die morgen gepubliceerd worden, zijn beleggers blijkbaar van

oordeel dat de daling te sterk was.

Wat gaat het orderboek ons vertellen?

Het zal bij de resultatenpublicatie van morgen vooral uitkijken zijn naar de stand van het orderboek voor digitale cinema bij Barco. Immers, op de ontwikkeling van digitale cinema ligt de

klemtoon bij Barco.

Afhankelijk van internationale investeringscyclus

Maar investeringen in deze producten zijn afhankelijk van de internationale investeringscyclus. En iedereen is er op dit ogenblik van overtuigd dat de groei van de wereldeconomie aan het vertragen is.

Benieuwd of Barco de belegger morgen kan verrassen, aldus Geert van Herck. De analist deelt nog mee dat de consensus uitgaat van een omzetgroei van 2,7% en een EBIT-marge (bedrijfswinst) van 7,2%.

Hij mikt de komende dagen en weken op een verdere koersstijging naar de volgende weerstandszone op 49 - 51 euro. In het huidige volatiele beursklimaat wil de analist van Leleux de genomen positie beschermen door een stop-loss op 41,77 euro.

De koers van het aandeel had er toen een mooie rit opzitten sinds eind 2011 toen de koers rond de 32,50 euro noteerde. Van Herck gaf op dat moment een advies afbouwen. In de twee daaropvolgende maanden ging het aandeel verder onderuit tot op 28 juni 2012 een bodem werd bereikt op 38,52 euro. In aanloop naar de publicatie van de halfjaarresultaten die morgen gepubliceerd worden, zijn beleggers blijkbaar van oordeel dat de daling te sterk was. Wat gaat het orderboek ons vertellen? Het zal bij de resultatenpublicatie van morgen vooral uitkijken zijn naar de stand van het orderboek voor digitale cinema bij Barco. Immers, op de ontwikkeling van digitale cinema ligt de klemtoon bij Barco.Afhankelijk van internationale investeringscyclus Maar investeringen in deze producten zijn afhankelijk van de internationale investeringscyclus. En iedereen is er op dit ogenblik van overtuigd dat de groei van de wereldeconomie aan het vertragen is. Benieuwd of Barco de belegger morgen kan verrassen, aldus Geert van Herck. De analist deelt nog mee dat de consensus uitgaat van een omzetgroei van 2,7% en een EBIT-marge (bedrijfswinst) van 7,2%. Hij mikt de komende dagen en weken op een verdere koersstijging naar de volgende weerstandszone op 49 - 51 euro. In het huidige volatiele beursklimaat wil de analist van Leleux de genomen positie beschermen door een stop-loss op 41,77 euro.