Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het eens te meer een drukke week, met vandaag al de cijfers van Vandevelde en PostNL. Morgen komen onder andere Aalberts Industries en D'Ieteren met cijfers, woensdag is het de beurt aan AB-InBev, Arcade, Bekaert, CFE, DE Master Blenders en UCB.

Vervolgens is het donderdag de beurt aan Ackermans & van Haaren, Ahold, Delta Lloyd, Econocom, Grontmij, Heijmans, Macintosh, Reed Elsevier en Tessenderlo. Vrijdag wordt de week afgesloten met Belgacom, Brunel International, KAS Bank, Recticel, USG People, Vastned Retail en Vopak.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het eens te meer een drukke week, met vandaag al de cijfers van Vandevelde en PostNL. Morgen komen onder andere Aalberts Industries en D'Ieteren met cijfers, woensdag is het de beurt aan AB-InBev, Arcade, Bekaert, CFE, DE Master Blenders en UCB. Vervolgens is het donderdag de beurt aan Ackermans & van Haaren, Ahold, Delta Lloyd, Econocom, Grontmij, Heijmans, Macintosh, Reed Elsevier en Tessenderlo. Vrijdag wordt de week afgesloten met Belgacom, Brunel International, KAS Bank, Recticel, USG People, Vastned Retail en Vopak.