Vanavond na het slot van de beurs maakt Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en deze rapportering zou wel eens de belangrijkste van het hele resultatenseizoen kunnen zijn. De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 7,94 dollar.

Anderzijds wordt gerekend op een omzet van 36,90 miljard dollar. Gene Munster van Piper Jaffray verwacht dat Apple in positieve zin zal verrassen met de marges. Uiteraard zal ook met veel interesse uitgekeken worden naar de cijfers over de verkopen van de iPhone.

Vanavond na het slot van de beurs maakt Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en deze rapportering zou wel eens de belangrijkste van het hele resultatenseizoen kunnen zijn. De consensusverwachting ligt op een winst per aandeel van 7,94 dollar. Anderzijds wordt gerekend op een omzet van 36,90 miljard dollar. Gene Munster van Piper Jaffray verwacht dat Apple in positieve zin zal verrassen met de marges. Uiteraard zal ook met veel interesse uitgekeken worden naar de cijfers over de verkopen van de iPhone.