Vorige week werden vooral de momentumaandelen hard geraakt door de correctie en veel van die aandelen maken deel uit van de Nasdaq. Het seizoen van de bedrijfresultaten komt in de loop van deze week op volle snelheid, met de cijfers van een aantal belangrijke bedrijven.

Onder andere Google, Goldman Sachs en General Electric komen deze week met hun kwartaalcijfers. Volgende week en de week daarna worden bijzonder drukke weken wat kwartaalcijfers betreft, daarna zal de stroom opnieuw weer wat afnemen. Het valt echter nog af te wachten of de publicatie van de cijfers de beurskoersen zal kunnen beïnvloeden.

Vorige week werden vooral de momentumaandelen hard geraakt door de correctie en veel van die aandelen maken deel uit van de Nasdaq. Het seizoen van de bedrijfresultaten komt in de loop van deze week op volle snelheid, met de cijfers van een aantal belangrijke bedrijven. Onder andere Google, Goldman Sachs en General Electric komen deze week met hun kwartaalcijfers. Volgende week en de week daarna worden bijzonder drukke weken wat kwartaalcijfers betreft, daarna zal de stroom opnieuw weer wat afnemen. Het valt echter nog af te wachten of de publicatie van de cijfers de beurskoersen zal kunnen beïnvloeden.