Zo tegen het einde van het jaar blijkt de consumptie redelijk op gang te komen en de consument de groei meer en meer te trekken. De gezinsinkomens zijn naar verwachting met 0,2% gestegen na een toename van 0,5% in oktober.

De orders voor duurzame goederen zullen naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers met 0.7% zijn gedaald in november, na een daling van 3,3% in oktober.

Dit cijfer fluctueert echter sterk door de invloed van orders voor transport (vliegtuigen). Zonder deze verstoring zal het cijfer op +2,0% uitkomen, na een daling van 2,7% in oktober, aldus

Theodoor Gilissen Bankiers. De Inkoopmanagersindex voor de orderontwikkeling in november blijft nog erg positief, maar was gedaald van 58,9 in oktober naar 56,6 in november.

Zo tegen het einde van het jaar blijkt de consumptie redelijk op gang te komen en de consument de groei meer en meer te trekken. De gezinsinkomens zijn naar verwachting met 0,2% gestegen na een toename van 0,5% in oktober. De orders voor duurzame goederen zullen naar verwachting van Theodoor Gilissen Bankiers met 0.7% zijn gedaald in november, na een daling van 3,3% in oktober. Dit cijfer fluctueert echter sterk door de invloed van orders voor transport (vliegtuigen). Zonder deze verstoring zal het cijfer op +2,0% uitkomen, na een daling van 2,7% in oktober, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. De Inkoopmanagersindex voor de orderontwikkeling in november blijft nog erg positief, maar was gedaald van 58,9 in oktober naar 56,6 in november.