Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het in Europa ondanks het vrijdag-zijn toch weer een drukke dag, met onder andere vijf grote financials die komen rapporteren.

Zowel verzekeraars AXA en Allianz als banken Dexia, Unicredit en Intesa Sanpaolo komen met cijfers. Daarnaast kijken we ook nog uit naar de cijfers van Buzzi en natuurlijk ook naar die van Galapagos. In de VS (eigenlijk Canada) komt Agrium rapporteren.

Goudprijs bevindt zich in tradingrange tussen 1535 en 1635 dollar

Na de extreme rally vielen volgens Theodoor Gilissen Bankiers enkele agrarische termijncontracten (w.o. suiker, tarwe, sojabonen, rijst en maïs vorige week ten prooi aan winstnemingen zonder dat de opgaande trends worden geschaad.

De edele metalen bevinden zich nog in dalende trends, maar tonen hierbinnen een technisch herstel.

In reactie op de overdrijvingsfase in de RICI vinden er nu koers-dalingen plaats in de agrarische producten. Deze zijn waarschijnlijk tijdelijk van aard.

De goudprijs is volgens Theodoor Gilissen Bankiers uit een symmetrische driehoek gebroken, waardoor de weerstand-grens rond $ 1635 mogelijk zal worden gepasseerd voor een test van de dalende weerstandlijn.

Vooralsnog is sprake van tradingrange tussen $ 1535 en $ 1635. De prijs van zilver test eerdaags de belangrijkste dalende weerstandlijn van het jaar!

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het in Europa ondanks het vrijdag-zijn toch weer een drukke dag, met onder andere vijf grote financials die komen rapporteren. Zowel verzekeraars AXA en Allianz als banken Dexia, Unicredit en Intesa Sanpaolo komen met cijfers. Daarnaast kijken we ook nog uit naar de cijfers van Buzzi en natuurlijk ook naar die van Galapagos. In de VS (eigenlijk Canada) komt Agrium rapporteren. Goudprijs bevindt zich in tradingrange tussen 1535 en 1635 dollar Na de extreme rally vielen volgens Theodoor Gilissen Bankiers enkele agrarische termijncontracten (w.o. suiker, tarwe, sojabonen, rijst en maïs vorige week ten prooi aan winstnemingen zonder dat de opgaande trends worden geschaad. De edele metalen bevinden zich nog in dalende trends, maar tonen hierbinnen een technisch herstel. In reactie op de overdrijvingsfase in de RICI vinden er nu koers-dalingen plaats in de agrarische producten. Deze zijn waarschijnlijk tijdelijk van aard. De goudprijs is volgens Theodoor Gilissen Bankiers uit een symmetrische driehoek gebroken, waardoor de weerstand-grens rond $ 1635 mogelijk zal worden gepasseerd voor een test van de dalende weerstandlijn. Vooralsnog is sprake van tradingrange tussen $ 1535 en $ 1635. De prijs van zilver test eerdaags de belangrijkste dalende weerstandlijn van het jaar!