Het rendement op de toonaangevende Amerikaanse staatsobligatie met een looptijd van 10 jaar bedraagt nu nog 2,90% of zowat anderhalf procent minder dan afgelopen vrijdag. Op de valutamarkten moet de dollar opnieuw terrein prijsgeven, de euro stijgt opnieuw door tot boven 1,3250 dollar.

Morgen dinsdag 10 september stelt Apple de nieuwe iPhone voor en dat is uiteraard een gebeurtenis waar met grote aandacht naar wordt uitgekeken. De koers van het aandeel Apple noteert inmiddels wat hoger en probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven 500 dollar.

Het rendement op de toonaangevende Amerikaanse staatsobligatie met een looptijd van 10 jaar bedraagt nu nog 2,90% of zowat anderhalf procent minder dan afgelopen vrijdag. Op de valutamarkten moet de dollar opnieuw terrein prijsgeven, de euro stijgt opnieuw door tot boven 1,3250 dollar. Morgen dinsdag 10 september stelt Apple de nieuwe iPhone voor en dat is uiteraard een gebeurtenis waar met grote aandacht naar wordt uitgekeken. De koers van het aandeel Apple noteert inmiddels wat hoger en probeert vaste voet aan de grond te krijgen boven 500 dollar.