De inflatiecijfers die morgen worden gepubliceerd, tonen volgens Theodoor Gilissen Bankiers een heel ander beeld dan in China. De CPI zal waarschijnlijk met 0,3% zijn gestegen.

Exclusief olie en voedsel bedraagt de stijging volgens Theodoor Gilissen Bankiers maar 0,1% - evenveel als in december. De Fed heeft dus voldoende ruimte om het ruime beleid vol te houden.

Deze week is er veel bedrijfsnieuws. Dinsdag kwam Imtech, een van de Top Picks van Theodoor Gilissen Bankiers, met de cijfers over het vierde kwartaal. Morgen wordt een bijzonder drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft.

De inflatiecijfers die morgen worden gepubliceerd, tonen volgens Theodoor Gilissen Bankiers een heel ander beeld dan in China. De CPI zal waarschijnlijk met 0,3% zijn gestegen. Exclusief olie en voedsel bedraagt de stijging volgens Theodoor Gilissen Bankiers maar 0,1% - evenveel als in december. De Fed heeft dus voldoende ruimte om het ruime beleid vol te houden. Deze week is er veel bedrijfsnieuws. Dinsdag kwam Imtech, een van de Top Picks van Theodoor Gilissen Bankiers, met de cijfers over het vierde kwartaal. Morgen wordt een bijzonder drukke dag wat bedrijfsresultaten betreft.