De groei zal met 1,1% op het hoogste niveau van de afgelopen vijf maanden zijn uitgekomen.

De groei wordt gedreven door autoverkopen die vorige maand op 15 miljoen uitkwamen (geannualiseerd), het hoogste niveau sinds februari 2008.

Daarnaast hebben de hoge brandstofkosten ook een effect. Gecorrigeerd voor auto- en benzineverkopen verwacht de markt een groei van 0,4%; licht lager dan de groei van 0,6% in januari.

Daarnaast zijn er veel cijfers over de industrie; de Empire Manufacturing en de Philadelphia Fed over maart op donderdag en de industriële productie over februari op vrijdag.

De groei zal met 1,1% op het hoogste niveau van de afgelopen vijf maanden zijn uitgekomen. De groei wordt gedreven door autoverkopen die vorige maand op 15 miljoen uitkwamen (geannualiseerd), het hoogste niveau sinds februari 2008. Daarnaast hebben de hoge brandstofkosten ook een effect. Gecorrigeerd voor auto- en benzineverkopen verwacht de markt een groei van 0,4%; licht lager dan de groei van 0,6% in januari. Daarnaast zijn er veel cijfers over de industrie; de Empire Manufacturing en de Philadelphia Fed over maart op donderdag en de industriële productie over februari op vrijdag.