Uitgestelde foreclosures verstoren namelijk de Amerikaanse vastgoedmarkt. Fannie Mae houdt de verkoop van huizen tegen waar iets niet meer in de haak is. In duizenden gevallen van foreclosures blijken ernstige juridische fouten te zijn gemaakt.

De Amerikaanse vastgoedmarkt beleefde al een erg slechte zomer en dreigt nu nog eens met bijkomende problemen te worden geconfronteerd. De fallout van de problemen dreigt in de komende dagen de vastgoedmarkt met volle kracht te bereiken.

Joshua Shapiro, chief United States economist bij MFR, stelt dat vooral staten als Florida, die al hard door de crisis werden geraakt, met de nieuwe golf van problemen geconfronteerd gaan worden.

Uitgestelde foreclosures verstoren namelijk de Amerikaanse vastgoedmarkt. Fannie Mae houdt de verkoop van huizen tegen waar iets niet meer in de haak is. In duizenden gevallen van foreclosures blijken ernstige juridische fouten te zijn gemaakt. De Amerikaanse vastgoedmarkt beleefde al een erg slechte zomer en dreigt nu nog eens met bijkomende problemen te worden geconfronteerd. De fallout van de problemen dreigt in de komende dagen de vastgoedmarkt met volle kracht te bereiken. Joshua Shapiro, chief United States economist bij MFR, stelt dat vooral staten als Florida, die al hard door de crisis werden geraakt, met de nieuwe golf van problemen geconfronteerd gaan worden.