Dijsselbloem kreeg meteen het fiat van IMF-topvrouw Christine Lagarde. Het aanslaan van ons spaargeld zou noodzakelijk zijn om het financieel systeem van de ondergang te redden, maar de vraag is of deze maatregel uiteindelijk de beoogde vruchten zal afwerpen.

De bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong vreest daar in ieder geval voor. Het systeem is zo verrot dat uiteindelijk ook het beslag leggen op het spaargeld van de burgers niet meer dan een doekje voor het bloeden zal zijn. De kwaal moet eerst uitgeziekt worden alvorens aan een wederopbouw kan worden gedacht.

Dijsselbloem kreeg meteen het fiat van IMF-topvrouw Christine Lagarde. Het aanslaan van ons spaargeld zou noodzakelijk zijn om het financieel systeem van de ondergang te redden, maar de vraag is of deze maatregel uiteindelijk de beoogde vruchten zal afwerpen. De bekende Amerikaanse econoom Martin Armstrong vreest daar in ieder geval voor. Het systeem is zo verrot dat uiteindelijk ook het beslag leggen op het spaargeld van de burgers niet meer dan een doekje voor het bloeden zal zijn. De kwaal moet eerst uitgeziekt worden alvorens aan een wederopbouw kan worden gedacht.