Euro houdt nog steeds stand boven 1,320 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro onafgebroken stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3245 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,798%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud opnieuw lager, olie houdt min of meer stand

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1650 dollar betaald, of zowat 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goekoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 90 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt nog steeds stand boven 1,320 dollar Op de valutamarkten blijft de euro onafgebroken stijgen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3245 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,798%, of fracties van een procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud opnieuw lager, olie houdt min of meer stand Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1650 dollar betaald, of zowat 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goekoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 90 dollar betaald of fracties van een procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.