Op de valutamarkten is de euro weggezakt tot een dieptepunt voor de afgelopen 11 jaar ten opzichte van de yen. Ook ten opzichte van de dollar is de euro verder gedaald.

Het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot meer dan 2%, waarmee de kaap van 2050 in het vizier is gekomen. De Euro Stoxx 50 verliest bijna anderhalf procent en ziet eveneens de kaap van 2050 binnen handbereik komen. KBC gaat tegen de trend in hoger.

Louis-H. Verbeke wordt nieuwe voorzitter van Ter Beke

Op de Algemene vergadering van Ter Beke werd aangekondigd dat Louis-H. Verbeke met ingang van 1 september 2012 de nieuwe Voorzitter van de groep wordt. Hij volgt Luc De Bruyckere op, die na een carrière van 41 jaar de fakkel doorgeeft.

Luc De Bruyckere kondigde in februari 2012 aan dat hij, tegelijk met het einde van zijn mandaat als Voorzitter van VOKA, zijn opvolging als Voorzitter van de groep Ter Beke zou voorbereiden.

De Raad van bestuur stelde daarop een ad hoc comité aan dat op zoek ging naar de geschikte opvolger. Deze werd gevonden in de persoon van Louis-H. Verbeke, die door de Raad van bestuur van 10 mei 2012 werd aangesteld als Voorzitter met ingang van 1 september 2012. Deze aanstelling werd vandaag aangekondigd op de Algemene vergadering van Ter Beke.

Op de valutamarkten is de euro weggezakt tot een dieptepunt voor de afgelopen 11 jaar ten opzichte van de yen. Ook ten opzichte van de dollar is de euro verder gedaald. Het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot meer dan 2%, waarmee de kaap van 2050 in het vizier is gekomen. De Euro Stoxx 50 verliest bijna anderhalf procent en ziet eveneens de kaap van 2050 binnen handbereik komen. KBC gaat tegen de trend in hoger. Louis-H. Verbeke wordt nieuwe voorzitter van Ter Beke Op de Algemene vergadering van Ter Beke werd aangekondigd dat Louis-H. Verbeke met ingang van 1 september 2012 de nieuwe Voorzitter van de groep wordt. Hij volgt Luc De Bruyckere op, die na een carrière van 41 jaar de fakkel doorgeeft. Luc De Bruyckere kondigde in februari 2012 aan dat hij, tegelijk met het einde van zijn mandaat als Voorzitter van VOKA, zijn opvolging als Voorzitter van de groep Ter Beke zou voorbereiden. De Raad van bestuur stelde daarop een ad hoc comité aan dat op zoek ging naar de geschikte opvolger. Deze werd gevonden in de persoon van Louis-H. Verbeke, die door de Raad van bestuur van 10 mei 2012 werd aangesteld als Voorzitter met ingang van 1 september 2012. Deze aanstelling werd vandaag aangekondigd op de Algemene vergadering van Ter Beke.