Euro stoot verder door boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten beleefde de euro weer een goede dag (of beter gezegd: de dollar beleefde een zwakke dag), bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3051 dollar betaald, of zowat een half procent boven de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goud en olie weer iets duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1717 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nogmaals iets minder dan 89 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,30 dollarOp de valutamarkten beleefde de euro weer een goede dag (of beter gezegd: de dollar beleefde een zwakke dag), bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3051 dollar betaald, of zowat een half procent boven de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,63%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goud en olie weer iets duurderVoor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1717 dollar betaald, of enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd licht duurder, voor een vat ruwe olie werd nogmaals iets minder dan 89 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.