De eisen van de betogers zijn dezelfde als die in andere landen in de regio: meer vrijheid en een democratisch regime. Maar ook in Saoedi-Arabië dreigt er onrust te staan.

Een aantal academici hebben een oproep gedaan tot koning Abdullah om meer politieke rechten toe te staan. Uiteindelijk zou het de bedoeling zijn om het koninkrijk om te vormen in een constitutionele monarchie.

Vanmorgen werd voor een troy ounce goud 1413,90 dollar betaald, of 0,30% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York. Ook zilver werd weer duurder, meer bepaald 0,20%.

De eisen van de betogers zijn dezelfde als die in andere landen in de regio: meer vrijheid en een democratisch regime. Maar ook in Saoedi-Arabië dreigt er onrust te staan. Een aantal academici hebben een oproep gedaan tot koning Abdullah om meer politieke rechten toe te staan. Uiteindelijk zou het de bedoeling zijn om het koninkrijk om te vormen in een constitutionele monarchie. Vanmorgen werd voor een troy ounce goud 1413,90 dollar betaald, of 0,30% meer dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York. Ook zilver werd weer duurder, meer bepaald 0,20%.