Somatostatine-UCB(TM) is onder andere aangewezen voor de behandeling van acute bloedingen van gastro-duodenale ulcera. Somatostatine-UCB(TM) wordt sinds meer dan 20 jaar wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen in meer dan 25 markten, voornamelijk in West-Europa.

UCB's wereldwijd omzetcijfer voor 2008 van Somatostatine-UCB(TM) bedraagt ongeveer EUR 11,4 miljoen. UCB krijgt een contante compensatie gelijk aan het industrie verkoopsgemiddelde voor mature producten. Verdere details over de overeenkomst zijn niet vrijgegeven.

Somatostatine-UCB(TM) is onder andere aangewezen voor de behandeling van acute bloedingen van gastro-duodenale ulcera. Somatostatine-UCB(TM) wordt sinds meer dan 20 jaar wereldwijd gebruikt in ziekenhuizen in meer dan 25 markten, voornamelijk in West-Europa. UCB's wereldwijd omzetcijfer voor 2008 van Somatostatine-UCB(TM) bedraagt ongeveer EUR 11,4 miljoen. UCB krijgt een contante compensatie gelijk aan het industrie verkoopsgemiddelde voor mature producten. Verdere details over de overeenkomst zijn niet vrijgegeven.