UCB, Thrombogenics, TiGenix, Galapagos en Ablynx kunnen vandaag met nieuws komen, zo merkt Jan De Kerpel van KBC Securities op. Het is namelijk niet ongewoon dat bedrijven een dergelijke gelegenheid uitkiezen om nieuwe feiten, bijvoorbeeld rond de stand van zaken, bekend te maken.

De meeste bedrijven zullen ook via webcast of via de eigen websites verslag uitbrengen van de presentaties. De meeting is zowel bestemd door de investment bankiers als voor de mensen uit de sector zelf, ze wordt bijgewoond door de belangrijkste mensen uit de sector.

UCB, Thrombogenics, TiGenix, Galapagos en Ablynx kunnen vandaag met nieuws komen, zo merkt Jan De Kerpel van KBC Securities op. Het is namelijk niet ongewoon dat bedrijven een dergelijke gelegenheid uitkiezen om nieuwe feiten, bijvoorbeeld rond de stand van zaken, bekend te maken. De meeste bedrijven zullen ook via webcast of via de eigen websites verslag uitbrengen van de presentaties. De meeting is zowel bestemd door de investment bankiers als voor de mensen uit de sector zelf, ze wordt bijgewoond door de belangrijkste mensen uit de sector.