"Ik ben ook heel blij met de vooruitzichten dat veel meer patiënten

wereldwijd geholpen zullen kunnen worden door de geneesmiddelen van UCB , door de goede vooruitgang van zowel onze vroege als gevorderde pijplijn "

"UCB zet zijn groei voort en wij zitten op koers om onze piekverkooptargets voor onze kerngeneesmiddelen Cimzia

®, Vimpat® en Neupro® te realiseren. Bovendien blijven wij streven naar operationele uitmuntendheid en willen we onze middelen

inzetten op de plaatsen waar ze de grootste impact hebben",

zegt Jean-Christophe Tellier, CEO-elect van UCB.

"De volgende golf nieuwe geneesmiddelen uit onze rijke

latefasepijplijn nadert, dankzij de vorige week nog gerapporteerde positieve fase 3-resultaten voor brivaracetam. Tegelijk zijn wij zeer verheugd over de vooruitgang die in onze vroege en preklinische pijplijn wordt geboekt .We evolueren richting een doorbraak waarmee miljoenen mensen die lijden aan ernstige ziekten geholpen zullen kunnen worden."

"Ik ben ook heel blij met de vooruitzichten dat veel meer patiënten wereldwijd geholpen zullen kunnen worden door de geneesmiddelen van UCB , door de goede vooruitgang van zowel onze vroege als gevorderde pijplijn " "UCB zet zijn groei voort en wij zitten op koers om onze piekverkooptargets voor onze kerngeneesmiddelen Cimzia ®, Vimpat® en Neupro® te realiseren. Bovendien blijven wij streven naar operationele uitmuntendheid en willen we onze middelen inzetten op de plaatsen waar ze de grootste impact hebben", zegt Jean-Christophe Tellier, CEO-elect van UCB. "De volgende golf nieuwe geneesmiddelen uit onze rijke latefasepijplijn nadert, dankzij de vorige week nog gerapporteerde positieve fase 3-resultaten voor brivaracetam. Tegelijk zijn wij zeer verheugd over de vooruitgang die in onze vroege en preklinische pijplijn wordt geboekt .We evolueren richting een doorbraak waarmee miljoenen mensen die lijden aan ernstige ziekten geholpen zullen kunnen worden."