In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld, maar morgen komt op Wall Street het resultatenseizoen voorgoed op gang. In de komende dagen mogen nog heel wat bedrijfsresultaten worden verwacht.

De BEL 20 kon een winst van ruim een half procent vasthouden, maar raakt voorlopig niet meer tot bij de kaap van 2600. UCB profiteert nog steeds van positieve analistenadviezen en was de grootste stijger binnen de BEL 20.

GdF Suez profiteerde anderzijds van de speculatie over een mogelijke overname van het Britse International Power.

In de Verenigde Staten wordt vandaag vanwege Martin Luther King Day niet gehandeld, maar morgen komt op Wall Street het resultatenseizoen voorgoed op gang. In de komende dagen mogen nog heel wat bedrijfsresultaten worden verwacht. De BEL 20 kon een winst van ruim een half procent vasthouden, maar raakt voorlopig niet meer tot bij de kaap van 2600. UCB profiteert nog steeds van positieve analistenadviezen en was de grootste stijger binnen de BEL 20. GdF Suez profiteerde anderzijds van de speculatie over een mogelijke overname van het Britse International Power.