Sainsbury heeft het derde kwartaal van het boekjaar 2009-2010 afgesloten met een omzet die 4,2% boven het niveau van hetzelfde kwartaal het jaar voordien lag. Hierbij is geen rekening gehouden met de verkoop van olieproducten.

De autonome (winkels langer dan een jaar open- omzetgroei bedroeg 5,4% en daarmee werd de verwachting van de analisten - een autonome omzetgroei met 3,5% - duidelijk overtroffen.

Topman Justin King sprak van sterke resultaten over de eerste dertien weken van dit jaar en over sterke resultaten tijdens de kerstdagen. Voor het volledige boekjaar wordt een verdere omzetgroei verwacht.

De Brusselse beurs heeft eveneens wat terrein prijsgegeven, het verlies voor de BEL 20 bedraagt ongeveer een kwart procent. UCB is de sterkste stijger binnen de index, Morgan Stanley zette het aandeel vanmorgen op kopen.

Sainsbury heeft het derde kwartaal van het boekjaar 2009-2010 afgesloten met een omzet die 4,2% boven het niveau van hetzelfde kwartaal het jaar voordien lag. Hierbij is geen rekening gehouden met de verkoop van olieproducten. De autonome (winkels langer dan een jaar open- omzetgroei bedroeg 5,4% en daarmee werd de verwachting van de analisten - een autonome omzetgroei met 3,5% - duidelijk overtroffen. Topman Justin King sprak van sterke resultaten over de eerste dertien weken van dit jaar en over sterke resultaten tijdens de kerstdagen. Voor het volledige boekjaar wordt een verdere omzetgroei verwacht. De Brusselse beurs heeft eveneens wat terrein prijsgegeven, het verlies voor de BEL 20 bedraagt ongeveer een kwart procent. UCB is de sterkste stijger binnen de index, Morgan Stanley zette het aandeel vanmorgen op kopen.