Vooral de financiële waarden liggen zwak op koers, met onder andere een verlies van bijna 10% voor Allianz. Enkele defensief ingestelde aandelen doen het beter, waarbij we onder andere Fresenius Medical vermelden.

In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Daardoor dreigt de index af te zakken onder 1750. Vooral de banken KBC en Dexia krijgen opnieuw klappen.

Toch zijn er een paar lichtpuntjes. Bekaert houdt dankzij de goede resultaten stand, terwijl ook Mobistar in de plus blijft noteren. De sterkste stijger is echter UCB, dat volop bezig is om zichzelf te stroomlijnen.

Vooral de financiële waarden liggen zwak op koers, met onder andere een verlies van bijna 10% voor Allianz. Enkele defensief ingestelde aandelen doen het beter, waarbij we onder andere Fresenius Medical vermelden. In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2,50%. Daardoor dreigt de index af te zakken onder 1750. Vooral de banken KBC en Dexia krijgen opnieuw klappen. Toch zijn er een paar lichtpuntjes. Bekaert houdt dankzij de goede resultaten stand, terwijl ook Mobistar in de plus blijft noteren. De sterkste stijger is echter UCB, dat volop bezig is om zichzelf te stroomlijnen.