ING heeft nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, maar verhoogt het koersdoel van 32 naar 39 euro. De verhoging van het koersdoel heeft op de eerste plaats te maken met een vergelijking van de waardering ten opzichte van die van branchegenoten.

Katalysator voor koers ontbreekt

Het houden-advies dat gehandhaafd blijft, is onder andere gebaseerd op het feit dat momenteel een echte katalysator ontbreekt die de koers in beweging kan brengen. In de komende jaren komen er medicijnen op de markt die de concurrentie met Vimpat, Keppra en Cimzia zullen aangaan.

Anderzijds verloopt bij UCB zelf alles volgens plan, tot dusver werden geen noemenswaardige hinderpalen ontmoeten. De huidige beurskoers gaat er al van uit dat dit zo gaat blijven. De toekomstige lancering van concurrerende producten stemt ING echter voorzichtig.

ING heeft nog steeds een neutraal advies voor het aandeel, maar verhoogt het koersdoel van 32 naar 39 euro. De verhoging van het koersdoel heeft op de eerste plaats te maken met een vergelijking van de waardering ten opzichte van die van branchegenoten. Katalysator voor koers ontbreekt Het houden-advies dat gehandhaafd blijft, is onder andere gebaseerd op het feit dat momenteel een echte katalysator ontbreekt die de koers in beweging kan brengen. In de komende jaren komen er medicijnen op de markt die de concurrentie met Vimpat, Keppra en Cimzia zullen aangaan. Anderzijds verloopt bij UCB zelf alles volgens plan, tot dusver werden geen noemenswaardige hinderpalen ontmoeten. De huidige beurskoers gaat er al van uit dat dit zo gaat blijven. De toekomstige lancering van concurrerende producten stemt ING echter voorzichtig.