Vandaag maakte Vivendi de kwartaalcijfers bekend, maar op het vlak van rapportering bleef het relatief windstil. Wel was er het bericht dat Merck 6 miljard dollar in cash betaald voor de overname van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Millipore.

Daarmee breiden de Duitsers hun activiteiten uit in de richting van life sciences. Er was veel belangstelling voor Millipore, want ook Thermo Fisher Science had een bod op het bedrijf uitgebracht.

De Brusselse beurs kijkt vooral uit naar de publicatie van een aantal BEL 20-waarden later deze week. Morgen is het de beurt aan UCB en GBL, later deze week staan onder andere de cijfers van AB-InBev nog op de agenda.

De BEL 20 opende vanmorgen bijna 1% hoger. Met de cijfers op komst gaat de koers van UCB alvast hoger.

Vandaag maakte Vivendi de kwartaalcijfers bekend, maar op het vlak van rapportering bleef het relatief windstil. Wel was er het bericht dat Merck 6 miljard dollar in cash betaald voor de overname van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Millipore. Daarmee breiden de Duitsers hun activiteiten uit in de richting van life sciences. Er was veel belangstelling voor Millipore, want ook Thermo Fisher Science had een bod op het bedrijf uitgebracht. De Brusselse beurs kijkt vooral uit naar de publicatie van een aantal BEL 20-waarden later deze week. Morgen is het de beurt aan UCB en GBL, later deze week staan onder andere de cijfers van AB-InBev nog op de agenda. De BEL 20 opende vanmorgen bijna 1% hoger. Met de cijfers op komst gaat de koers van UCB alvast hoger.