Vanmorgen werden nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. Die van Aegon werden goed onthaald, de koers noteert fors hoger. Credit Agricole en BT Group konden anderzijds niet overtuigen.

in Brussel opende de BEL 20 licht lager, zonder dat er van een forse beweging sprake is. Voorlopig houdt de index goed stand boven de psychologisch belangrijke kaap van 2000.

In KBC wordt nog steeds niet gehandeld, het is nog onduidelijk wanneer de handel weer zal opengaan. De sterkste stijger is UCB, dat vanmorgen met goed nieuws uitpakte.

Vanmorgen werden nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. Die van Aegon werden goed onthaald, de koers noteert fors hoger. Credit Agricole en BT Group konden anderzijds niet overtuigen. in Brussel opende de BEL 20 licht lager, zonder dat er van een forse beweging sprake is. Voorlopig houdt de index goed stand boven de psychologisch belangrijke kaap van 2000. In KBC wordt nog steeds niet gehandeld, het is nog onduidelijk wanneer de handel weer zal opengaan. De sterkste stijger is UCB, dat vanmorgen met goed nieuws uitpakte.