Na afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank werd er uiteraard veel aandacht besteed a an de Griekenland-crisis. ECB-voorzitter Trichet verklaarde dat er voorlopig geen sprake is dat Griekenland om financiële steun zal moeten vragen.

De BEL 20 sloot per saldo ruim een procent lager af en kan voorlopig geen doorbraak boven het niveau van 2700 afdwingen. De financials waren zwak gestemd, terwijl ook Bekaert en Umicore terrein moesten prijsgeven. UCB was een opvallende stijger binnen de index.

Na afloop van de meeting van de Europese Centrale Bank werd er uiteraard veel aandacht besteed a an de Griekenland-crisis. ECB-voorzitter Trichet verklaarde dat er voorlopig geen sprake is dat Griekenland om financiële steun zal moeten vragen. De BEL 20 sloot per saldo ruim een procent lager af en kan voorlopig geen doorbraak boven het niveau van 2700 afdwingen. De financials waren zwak gestemd, terwijl ook Bekaert en Umicore terrein moesten prijsgeven. UCB was een opvallende stijger binnen de index.