Vanmorgen werden opnieuw nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. Die van Total vielen tegen, de koers noteert dan ook wat lager. Ook Lafarge moet op de resultaten terrein prijsgeven.

De Brusselse beurs is wat hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. De cijfers van UCB werden goed onthaald, terwijl Bekaert na de publicatie van de cijfers lager wordt gezet. Umicore is een opvallende stijger binnen de BEL 20.

Threadneedle Asset Management Holding Limited, met statutaire zetel op Holbrook House, Swindon, SN1 1HH, United Kingdom, heeft vanmorgen te kennen gegeven dat zij op 27 juli 2009 onder de statutaire drempel van 3% is gezakt en toen 2,89% van Umicore's aandelen en stemrechten bezat.

Vanmorgen werden opnieuw nogal wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt. Die van Total vielen tegen, de koers noteert dan ook wat lager. Ook Lafarge moet op de resultaten terrein prijsgeven. De Brusselse beurs is wat hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. De cijfers van UCB werden goed onthaald, terwijl Bekaert na de publicatie van de cijfers lager wordt gezet. Umicore is een opvallende stijger binnen de BEL 20. Threadneedle Asset Management Holding Limited, met statutaire zetel op Holbrook House, Swindon, SN1 1HH, United Kingdom, heeft vanmorgen te kennen gegeven dat zij op 27 juli 2009 onder de statutaire drempel van 3% is gezakt en toen 2,89% van Umicore's aandelen en stemrechten bezat.