Tijdens deze vergadering deelde de FDA mee dat een verdere analyse van de bestaande gegevens en een nieuwe veiligheidsupdate vereist is. Aan deze vraag kan tegemoet gekomen worden zonder dat bijkomende klinische of niet-klinische studies vereist zijn.

"UCB werkt nauw samen met de FDA om aan de vraag te voldoen. Dankzij de uitgebreide database voor Cimzia® bij reumatoïde artritis, verwachten wij het volledige antwoord voor Cimzia® in het tweede kwartaal van dit jaar in te dienen", aldus Prof. Dr. Iris Loew-Friedrich, Chief Medical Officer van UCB.

Tijdens deze vergadering deelde de FDA mee dat een verdere analyse van de bestaande gegevens en een nieuwe veiligheidsupdate vereist is. Aan deze vraag kan tegemoet gekomen worden zonder dat bijkomende klinische of niet-klinische studies vereist zijn. "UCB werkt nauw samen met de FDA om aan de vraag te voldoen. Dankzij de uitgebreide database voor Cimzia® bij reumatoïde artritis, verwachten wij het volledige antwoord voor Cimzia® in het tweede kwartaal van dit jaar in te dienen", aldus Prof. Dr. Iris Loew-Friedrich, Chief Medical Officer van UCB.