UCB gaf volgens Leleux een technisch koopsignaal, het advies opbouwen blijft voorlopig gehandhaafd.

Wat waren de vooruitzichten die Solvay vanmorgen voor 2014 bekendmaakte naar aanleiding van de publicatie van de cijfers over het meest recente kwartaal en het voorbije boekjaar? Tot dusver in het jaar tonen een aantal van de Solvay's eindmarkten vroege tekenen van verbetering.

De groep is goed geplaatst om te profiteren van een beter macro-economisch klimaat. Ofschoon Solvay voorzichtig blijft, heeft het vertrouwen dat de REBITDA in 2014 zal groeien, mede dankzij de resultaten van de programma's voor operationele uitmuntendheid.

UCB gaf volgens Leleux een technisch koopsignaal, het advies opbouwen blijft voorlopig gehandhaafd. Wat waren de vooruitzichten die Solvay vanmorgen voor 2014 bekendmaakte naar aanleiding van de publicatie van de cijfers over het meest recente kwartaal en het voorbije boekjaar? Tot dusver in het jaar tonen een aantal van de Solvay's eindmarkten vroege tekenen van verbetering. De groep is goed geplaatst om te profiteren van een beter macro-economisch klimaat. Ofschoon Solvay voorzichtig blijft, heeft het vertrouwen dat de REBITDA in 2014 zal groeien, mede dankzij de resultaten van de programma's voor operationele uitmuntendheid.